asko_nettiin

Olen Asko, kosminen yhteyshenkilö

Soita 0700 8 7040 jutellaan lisää

(2,37 €/min+pvm)

Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut tähdistä ja tuntenut vetoa tähtiin. Tiesin jo 8 -vuotiaana, etten ole tältä pallolta, vaan kotini on kaukana tähdissä. Ajattelin tämän olevan joku Luojan suuri virhe, että olen täällä vieraalla pallolla yksin. Vanhemmat eivät ole oikeita vanhempiani, vaikka rakkaita olivatkin.

Siitä alkoi suuren mysteerin ratkaiseminen ja tällä tiellä sitä ollaan edelleen. Paljon on asioita selvinnyt menneisyyteeni liittyen ja se on auttanut selviämään maan raskaissa energioissa. Paljon on tuskaa ja kipuakin koettu ja kaiken sen tarkoitus on auttanut ymmärtämään, miksi kaikki tämä on minulle tapahtunut.

Ajoittain olen jopa tuntenut katkeruutta kaikkea sitä kohtaan, jonka vuoksi olen tullut tänne kokemaan raskaan aineen tiheyden kirkkaammista valon maailmoista. Monet Tähteläiset, Vaeltajat, Enkelisielut yms. ovat täällä ensimmäistä kertaa ja herkkyytensä vuoksi tarvitsevat yleensä paljon tukea, jotteivat lankea erilaisiin ansoihin, päihteisiin, huumeisiin yms. liian raskaan elämän vuoksi.

Haluan auttaa kaikkia Teitä, jotka koette matkanne jostain syystä raskaaksi ja toisinaan jopa turhauttavaksi. Toki kanssani voi jutella myös iloisista asioista, kaikesta siitä hyvästä, jota meillä on jakaa muille ja auttaa muita selviämään.

Löydä oma tähti-yhteytesi ja selkeytä sitä. Kuka olet, mistä tulet ja minne olet menossa? Nämä ovat kaikki tärkeitä asioita tietää ja helpottavat myös vaikeiden asioiden ymmärtämistä.

Jos tunnet, että haluat keskustella kanssani, voit soittaa numeroon 0700 8 7040. (2.37 €/min +pvm)